Op werkdagen voor 16:00 besteld

Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden en de volgende dag aangeboden (voor 98% zeker).

Bestellingen na 16:00 uur worden de eerst volgende werkdag verzonden.

Heeft u een specifieke datum? Deze kunt u tijdens uw bestelling aangeven, een specifiek tijdvlak is hierbij niet mogelijk.
Houd hierbij wel rekening dat: ballon bestellingen van maandag tot en met vrijdag worden verstuurd. En dat bestellingen niet kunnen worden aangeboden op zon- en feestdagen * Onze koerier bezorgt door heel Nederland!

Externe bezorgservice

Wij versturen je ballon met een externe bezorgservice. Houd altijd de track&trace in de gaten die je via een orderbevestiging ontvangt van planning@lunakoeriers.nl. Zie je deze niet? Check ook altijd even de spam box! Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat je ballon een dag later aankomt. Ballon Express kan hiervoor niet aansprakelijk gehouden worden.

Als wij de ballon opnieuw moeten versturen omdat je de bezorggegevens niet goed aan ons doorgegeven hebt, dan rekening wij hiervoor € 12,50.

heb je vragen over de bezorging neem dan contact met ons op mail naar bib@ballonexpress.nl

België & Duitsland

Wij verzenden ook naar België en Duitsland, hou wel rekening met een langere levertijd meestal 2, 3 werkdagen, de tarieven voor deze landen liggen afhankelijk van het formaat tussen de € 14 – € 35 .

*(Uitzonderingen speciale aangekondigde zon- en feestdag leveringen)