Ballon Versturen

Ballon versturen naar jouw geliefden?

Op zoek naar het perfecte gebaar? Denk aan helium ballonnen! Of het nu een verjaardag, geboorte, geslaagd feestje of rijbewijsviering is, een ballon versturen is altijd een schot in de roos. Bij Ballon Express hebben we het grootste assortiment gevulde helium ballonnen voor elke gelegenheid. Verras je dierbaren met een vrolijke ballon die laat zien dat je aan ze denkt.

Bij Ballon Express is er voor elk wat wils. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse ballonnen in verschillende maten, kleuren en vormen. Of het nu gaat om een meisje, jongen, vriend, familielid of collega, je vindt altijd een ballon die past bij de ontvanger. Verras met een Barbie of Peppa Pig ballon, een stoere dino of tractor ballon. Voor een extra speciaal gebaar kun je zelfs je eigen ballontros samenstellen of een prachtige tros met hartvormige ballonnen bestellen. Het geven is al geweldig, maar het ontvangen is pas écht bijzonder. Verstuur nu een ballon met Ballonexpress!

Ballon versturen met een gratis kaartje

Bij Ballon Express gaat het niet alleen om de ballon versturen, maar ook om de boodschap erachter. Bij elke bestelling ontvang je een gratis kaartje van Studio Inktvis. Voeg een persoonlijke boodschap toe tijdens het afrekenen en wij zorgen voor een passende kaart met jouw bericht. Jouw ballon wordt zorgvuldig bevestigd aan het kaartje en samen verpakt in een neutrale verzenddoos. Zo wordt jouw ballon cadeau nog specialer!

Het versturen van een helium ballon via Ballon Express is synoniem aan gemak. Kies zelf de bezorgdatum, tot wel 2 maanden vooruit. Geen last-minute stress meer bij het vinden van het perfecte geschenk. Jouw ballon cadeau wordt met precisie afgeleverd op het door jou gekozen moment. Bij Ballon Express bieden we 7 dagen zweefgarantie, maar meestal blijven onze helium ballonnen langer zweven. En als de ballon wat begint te zakken, steek gewoon een rietje in het ventiel en blaas er nieuw leven in. Zo geniet je extra lang van jouw helium ballon!

NIEUW: Stel je eigen Ballon Boeket samen.

Ballon versturen: Diversiteit in Stijl en Vorm

Feestelijke Bundels om Verjaardagen Te Vieren

Verbluf de jarige met schitterende bundels helium ballonnen. Deze vreugdevolle verzameling van kleuren zweeft feestelijk door de lucht en tovert ongetwijfeld een glimlach op de gezichten van allen.

Indrukwekkend Groots met Extra Grote Ballonnen

Verlang je ernaar iemand werkelijk te verbazen? Onze extra grote ballonnen bieden de ideale keuze. Met een persoonlijke boodschap erbij, laat je absoluut een blijvende indruk achter.

Troostende Boodschappen voor Zieken

Ziekteperiodes kunnen uitdagend zijn, maar onze helium ballonnen, voorzien van opbeurende teksten en liefdevolle ontwerpen, brengen een krachtige boodschap van ondersteuning en genegenheid over, zelfs vanaf een afstand.

Stel Jouw Eigen Unieke Boeket Samen

Mix en match uit ons gevarieerde assortiment ballonnen om jouw eigen boeket samen te stellen. Laat jouw creativiteit de vrije loop en voeg een persoonlijke toets toe aan elke festiviteit. Verstuur nu een ballon boeket met Ballonexpress!

Nieuw in ons assortiment

12.99 Incl BTW
23.99 Incl BTW
12.99 Incl BTW
12.99 Incl BTW
23.99 Incl BTW
49.99 Incl BTW
23.99 Incl BTW
12.99 Incl BTW
23.99 Incl BTW
19.99 Incl BTW
12.99 Incl BTW
12.99 Incl BTW

Waarom Kiezen voor ons?

Jouw Betrouwbare Partner in Verrassende Kwaliteit

Bij Ballon Express zetten we ons in voor verrassende kwaliteit en ongeëvenaarde originaliteit. Ontdek waarom wij dé keuze zijn voor de meest bijzondere helium ballonnen en laat jouw speciale momenten stralen als nooit tevoren.

Toonaangevende Kwaliteit en Originaliteit

Met een ervaring van meer dan 25 jaar zijn wij dé autoriteit op het gebied van helium ballonnen in de Benelux. Wij garanderen topkwaliteit en een origineel aanbod om jouw evenement te laten schitteren.

Gemak en Snelheid

Bij Ballon Express maken we het bestellen van helium ballonnen eenvoudig en efficiënt. Plaats je bestelling op een werkdag vóór 16:00 uur en ontvang de ballonnen de volgende dag al aan je deur.

Personalisatie en Service

Onze helium ballonnen worden geleverd met helium, een gratis kaartje en gewichtje. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte ballonnen en om al je vragen te beantwoorden.

Ballon versturen

Duurzaam een ballon versturen

Bij Ballon Express is duurzaamheid niet enkel een woord, maar een kernwaarde in ons streven om jou een uniek ballon cadeau te bieden. Een ballon versturen bij Ballonexpress gaat dan ook op een duurzame wijze. Onze helium ballonnen worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technieken die zorgen voor een langdurige zweefkracht en een indrukwekkende presentatie. We begrijpen het belang van verantwoord ondernemen en werken eraan om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We kiezen zorgvuldig milieuvriendelijke materialen en productiemethoden, zonder dat dit afdoet aan de magie die onze ballon cadeaus uitstralen.

Voor Ballon Express is de individualiteit van elk moment van groot belang. Daarom bieden we ruime mogelijkheden tot personalisatie. Of het nu gaat om een speciale boodschap toevoegen, kiezen uit specifieke kleurencombinaties of het ontwerpen van aangepaste thema-ballonnen, we willen jouw visie tot leven brengen. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het samenstellen van een op maat gemaakt assortiment ballonnen, perfect passend bij de sfeer van jouw speciale gelegenheid.

Eenvoudig Een Ballon Versturen

Bij Ballon Express begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom hebben we het proces van een ballon versturen zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Met slechts een paar klikken kun je jouw gewenste ballonnen selecteren, personaliseren en bestellen. Onze veilige en geavanceerde betalingsmogelijkheden zorgen voor een probleemloze transactie. We hechten ook veel waarde aan zekerheid

Bij Ballon Express draait alles om het toevoegen van magie aan jouw speciale momenten. Met ons diverse assortiment ballon cadeaus, toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, aandacht voor personalisatie en het gemak van online bestellen, staan we garant voor een ervaring die ver boven de verwachtingen uitstijgt. Kies Ballon Express voor unieke, opvallende en betoverende ballon cadeaus die jouw feestelijke gelegenheden naar nieuwe hoogten tillen.